Home Home
Pekmarkt

Ivo

Onderneming: This is Soul
Naam ondernemer: Ivo
Leeftijd: 30

Eigenaar Ivo is op zijn zestiende samen met een vriend begonnen met lesgeven en niet veel later werkt hij samen met een skatepark. Dit was het begin van zijn ondernemerschap. Inmiddels heeft Ivo zijn eigen skatewinkel op de van der Pekstraat en geeft hij nog steeds les in het inline skaten. Inline skaten leert je mooie dingen zoals doorzettingsvermogen. Een vallen en opstaan motto is belangrijk, naast uiteraard zelfvertrouwen. Het is een enorme vrijheid als je het goed kan. Je voelt je zelfs een soort superman als je je skates aan hebt. Het voelt als een verlenging van je lichaam waarmee je extra vette shit kan. Dat is zo fijn aan het skaten.
Een webshop was een logisch vervolg op het lesgeven en de winkel was dat weer op de webshop. Leerlingen hebben vragen over materiaal en bescherming en dergelijke en zo begon het. Lesgeven doet hij omdat hij graag iedereen het plezier in zou willen laten zien van zijn sport. Daarom zullen er in de aankomende tijd alleen maar meer locaties bij komen waar lesgegeven zal worden.
Dat Ivo liefde voor zijn vak heeft, mag duidelijk zijn uit het feit dat een ieder in zijn winkel altijd gratis skates mag lenen. Daarnaast is het volgens Ivo sowieso een goede keuze om hier als skater naartoe te komen, aangezien je hier bij het beste adres bent om stuntskates of te kopen.
Thisissoul is in Nederland de enige winkel die zich op deze manier specialiseert. Een winkel gedreven op passie.

14877291_1359780334033370_973571066_n2