Home Home
Pekmarkt

Kim

Onderneming: Kim’s burgers en broodjes
Naam ondernemer: Kim Bos
Leeftijd: 26

Voordat eigenaresse Kim begon met Kim’s burgers en broodjes werkte zij als bediende bij het Okura hotel in het serre restaurant. Daarna heeft ze samen met haar vader deze onderneming gestart, maar allereerst als slagerij. Als slagerij deed hij al een gedeelte broodjes, de broodje gingen steeds beter lopen en de slagerij ging steeds meer achteruit. Kim haar vader heeft toen aan haar gevraagd of zij samen met hem de zaak wilde veranderen in een burger en broodjes zaak. Zo ontstond in mei 2016 Kim’s burgers en broodjes.

De winkels is interessant voor het publiek omdat ze allemaal verse producten gebruiken voor een goede prijs. Ook is er een leuke en gezellige sfeer in de winkel.

Kim haar vader stond eerst op de markt op het Mosveld met een vleeswaren en kaas kraam. 25 jaar geleden kon hij de winkel waar ze nu in zitten aan de Van der Pekstraat van Kim haar opa overnemen en dat bleek de kiloknaller. Op deze manier zijn ze terecht gekomen op de van der pek. De Van der Pekstraat is heel goed opgeknapt en met het nieuwe winkelcentrum op Mosveld erbij is het alleen maar beter geworden. De Van der Pekstraat is speciaal omdat het wat ouds heeft net zoals de stad en toch vernieuwend is door de opgeknapte en nieuwe gebouwen. Ze zeggen ook dat Noord ‘upcoming’ is en zo ook de Van der Pekstraat volgens Kim.

kims-broodjes