Home Home
Pekmarkt

Saskia en Mario

Onderneming: Kannibalen en Paradijsvogels
Naam ondernemer: Mario en Saskia
Leeftijd: 44 en 32

Eigenaren Mario en Saskia werkte voordat zij Kannibalen en Paradijsvogels begonnen al beide in de horeca. Ze hebben onder andere gewerkt bij Pakhuis de Zwijger, Noorderlicht en Pont 13. Tussendoor kregen ze nog twee kindjes. Ze hadden altijd al de wens om een eigen onderneming te starten. Toen zij de kans kregen, hebben ze die meteen aangepakt en zijn zij het avontuur ingestapt. Ze wilden al graag hun onderneming beginnen op de van der Pekstraat en geheel toevallig kwam dat op hun pad. Sinds 1 januari 2016 is de zaak geopend en gaat het erg goed. Al bijna een jaar open dus dat is een goed teken. Dat wordt een feestje op 1 januari 2017.
In Kannibalen en Paradijvogels kun je Moluks Indisch eten. Ze werken met verse producten, biologisch vlees, veel vegan en geen toevoegingen. Ze maken zeker geen gebruik van een magnetron, ze maken echt alles helemaal zelf. Hele rijsttafels worden vers bereid, maar ook gestoomde broodjes voor de lunch. Ze geven een frisse blik aan klassieke gerechten. Naast het heerlijke eten schenken zij vin naturels, leuke frisdranken en goede koffie. Kortom voor ieder wat wils.
Saskia en Mario hebben zelf lang in de van der Pekstraat gewoond en hebben veel zien veranderen. Ze vonden het altijd al een mooie straat en hebben altijd de wens gehad om in deze straat iets te doen. Dat is gelukt en ze vinden het super leuk.

kannibalen-en-paradijsvogels