Home Home
Pekmarkt

Eveline

Onderneming: Fashion&Tea
Naam ondernemer: Eveline
Leeftijd: 40

De van oorsprong Brabantse eigenaresse Eveline zit al geruime tijd in het vak. Voor haar onderneming op de van der Pekstraat heeft ze vijf jaar lang een winkel gehad op Buikslotermeerplein. Maar aangezien ze zich niet meer kon onderscheiden, besloot ze het helemaal anders te gaan doen. Ze kwam ze met een nieuw concept: Fashion&Tea. Een lunchroom gecombineerd met fashion en accessoires. Door het samenvoegen van een winkel met horeca is het contact met mensen veel leuker en een stuk persoonlijker. In het knusse winkeltje hangt een gezellige sfeer en als het mooi weer is kun je genieten op het terras in de achtertuin of op het terras aan de voorkant. Je kunt bij Fashion&Tea terecht voor heerlijke broodjes, soep, gebak en goede koffie en thee, terwijl je er tegelijkertijd kunt winkelen voor modieuze accessoires en kleding.
Inmiddels bestaat de onderneming 2 jaar en gaan de zaken goed. Maar de start was niet perse gemakkelijk, klanten moesten de winkel nog ontdekken. Inmiddels komen er veel vaste klanten, maar ook nieuwe mensen en toeristen weten de weg steeds beter te vinden. Mensen fietsen langs en stappen dan toch maar af om even binnen te kijken. Klanten kunnen lekker rustig rondsnuffelen.
Eveline woont zelf ook in Noord, maar de reden om een onderneming te starten in de van der Pekbuurt is dat het hier leeft, maar tegelijk hangt er een dorpsgevoel. Je kent elkaar in deze buurt.

11024693_825040260882923_5446335553810261223_n