Home Home
Pekmarkt

Petra

Onderneming: Elythé bij Petra
Naam ondernemer: Petra
Leeftijd: -

Alweer drie jaar geleden staat eigenaresse Petra voor het eerst in de winkel. Bijna nooit alleen, want vriendin Bep is er bijna net zo vaak. De dames leerden elkaar een aantal jaar geleden kennen op een rommelmarkt, en bleken veel gemeen te hebben. Niet alleen delen ze hetzelfde gevoel voor humor en blijken ze ontzettend goed met elkaar te kunnen. Wanneer ze elkaar ontmoeten blijken ze in eenzelfde situatie te zitten met hun mannen ziek thuis. Ze vinden bij elkaar een goede en fijne steun, maar ook vooral begrip. Waar ze het hart op dezelfde goede plaats hebben, hebben ze samen vooral ook een hoop lol.
In de winkel vind je mooie spullen en curiosa van buurtbewoners die ze hier inzamelen om op hun beurt weer voor hen te verkopen. Maar dat is niet de enige reden om deze winkel binnen te lopen, je kunt er ook altijd terecht voor een luisterend oor, wat gezelschap of gewoon een lekker ‘bakkie leut’.
De twee vriendinnen willen altijd anderen helpen wanneer er een mogelijkheid zich voordoet. Niet alleen ondersteunen ze anderen door hun spullen te verkopen in de winkel, tevens geven ze vaak genoeg spullen weg of wordt er weer eens geld gedoneerd aan goede doelen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Kika, Opkikker, de Voedselbank voor dieren en de kinderboerderij.

nieuwe-stekkie