Home Home
Pekmarkt

Op je ultieme vrije zaterdag kom je hier struinen om schatten te ontdekken. Hier verzamelen zich de verkopers en ambachtsmannen uit alle uithoeken. Iedereen komt hier samen op zaterdag. En bezoek je de markt niet voor je -dagelijkse- boodschappen dan toch gewoon voor de gezelligheid! Of om te luisteren naar de jongste singer songwriter van Amsterdam Noord op het Open Straatpodium.

Naast de Bio- en Boerenmarkt is er de Bontemarkt met iedere zaterdag  een ander thema. De Pekmarkt verwelkomt beginnende ondernemers en onderzoekende starters die dingen willen uitproberen. Het thema op de eerste zaterdag is Fashion & Style; de 2de zaterdag Vintage & Kofferbakmarkt; 3de zaterdag Voor en Door Kids en de laatste zaterdag van de maand sluiten we af met het Food & Kitchen thema. Naast de vaste verkopers van biologisiche producten staan er dus ook andere ondernemers op de zaterdagse Pekmarkt. Want de Pekmarkt wil de buurt verrijken met een markt waar verschillende werelden elkaar vinden. Authentiek en eigenwijs met een vleugje nieuwigheid en nieuwsgierigheid. Een plek waar je wilt zijn en waar je kunt ontdekken.

Een échte markt, met échte mensen.

 

Straatpodium.

Straatpodium Pekmarkt is het kleinste podium met het grootste hart. Geen muren of drempels, maar midden tussen de mensen op straat. Op dit straatpodium kan elke zaterdag een liedje, een voorstelling of (dans)act gepresenteerd worden aan publiek. Of een gedicht voorgedragen of een verhaal vertelt!  Iedereen kan meedoen; het straatpodium is van alle markten thuis! Plug & play. We hebben een microfoon en straatversterker,  je  hoeft alleen maar in te pluggen.

Wanneer:           Elke zaterdag vanaf 14:00 uur

Ook meedoen? Mail naar: straatpodium@pekmarkt.nl