Home Home
Pekmarkt

RecycleKid!

RecycleKid!

Mrt 13, 2017

Tien jaar lang doet eigenaresse Marije de marketing voor het Centraal museum in Utrecht. Maar Marije vond dat ze uitgeleerd was en vond het eigenlijk niet meer leuk om hoofd te zijn van de afdeling. Ze nam afscheid van haar leidinggevende rol en kiest de weg van het ondernemerschap.

Begin 2016 opent ze Recycle Kid op de Van der Pekstraat. Recycle Kid is een winkel waar duurzaam en gerecycled speelgoed en tweedehands kleding te koop is. Een winkel met tweedehands spullen heeft allang geen suf imago meer. Als je de winkel binnenloopt valt de leuke sfeer en de hippe uitstraling meteen op.

De keuze voor deze winkel leek voor anderen een vreemde wending in Marije haar carrière. Maar Marije zelf vond de stap niet raar. Ze is nog steeds constant bezig met marketing en communicatie. Mensen moeten de weg naar de zaak weten te vinden. Inmiddels heeft ze al een aantal vaste klanten, klanten komen steeds vaker terug. De klanten leveren ook zelf de kleding aan en worden uitbetaald wanneer producten verkocht worden. Je kunt bij Recycle Kid dus kleding kopen en verkopen!

16998890_700418010130544_8883690128435884127_n