Home Home
Pekmarkt

FASHION&TEA

FASHION&TEA

Dec 5, 2016

Eigenaresse Eveline zit al geruime tijd in het vak. Voor haar onderneming op de van der Pekstraat heeft ze een winkel gehad op Buikslotermeerplein. Maar ze kon zich niet meer onderscheiden en bedacht daarom dat ze het helemaal anders ging doen. Zo kwam ze met een nieuw concept: FASHION&TEA. Een lunchroom gecombineerd met fashion en accessoires. Door het samenvoegen van een winkel met horeca is het contact met mensen veel leuker en een stuk persoonlijker. In het knusse winkeltje hangt een gezellige sfeer en als het mooi weer is kun je genieten op het terras in de achtertuin of op het terras aan de voorkant. Je kunt bij Fashion&Tea terecht voor heerlijke broodjes, soep, gebak en goede koffie en thee, terwijl je er tegelijkertijd kunt winkelen voor modieuze accessoires en kleding!

fashiontea