Home Home
Pekmarkt

NeighbourFood Market op de Pekmarkt

NeighbourFood Market op de Pekmarkt

Aug 24, 2015

Good food – drinks – vintage – music in Noord.

Zaterdag 29 augustus strijkt een flink aantal cateraars uit Noord geflankeerd door een aantal deelnemers van de NeighbourFood Market neer op de Pekmarkt in Noord. Maandelijks staan ze in en om een van de hallen van de Westergasfabriek in Amsterdam West. Nu willen deze good-food verkopers de Noorderlingen hun rijke smaken laten proeven. Wees welkom en schuif aan!

Over de NeighbourFood Market:
Sinds 2011 zet het team van de NeighbourFood Market het lekkerste eten van de stad bij elkaar in een van de hallen van de Westergasfabriek. Aan lange tafels smikkelt jong & oud, brak & fris van de gerechten die de start-ups, cateraars, taartenbakkers en dumpling koninginnen hebben gemaakt. Na succesvolle uitstapjes in Oost (Krügerplein & Park Frankendael), Zuid Oost (Karspeldreef/’s-Gravendijkdreef) en Utrecht, strijkt de NeighbourFood Market nu neer in Noord!

Waar? aan de IJzijde van de Van der Pekstraat. Vlak achter Centraal Station.
Wanneer? Zaterdag 29 augustus van 9.30 tot 17.30 uur

Entree? Gratis

Parkeren = gratis