Home Home
Pekmarkt

Feestelijke Opening Straatpodium Pekmarkt op 25 April

Feestelijke Opening Straatpodium Pekmarkt op 25 April

Apr 13, 2015

Het straatpodium is bijna weer open!

Straatpodium Pekmarkt, is het kleinste podium met het grootste hart.  Geen muren, geen drempels, midden tussen de mensen in op de gezelligste markt van Amsterdam.  Hier kun je je nieuwste liedje, voorstelling of act presenteren aan publiek.

Elke zaterdag vanaf 13:00!

Bijzonder aan het straatpodium is dat het programma wordt ingevuld door performers uit de buurt. Met bijdragen van Francien Hagenaar (Straattheater artiest en buurvrouw), Annette Vogel (Singer-songwriter en buurvrouw), Daan Verschraagen (Freestyle vocalist en buurman) en Egon Adel (briljante poppenspeler). Wil jij ook meedoen? Dat kan gewoon. Het straatpodium is van alle markten thuis.

Special: Elke eerste zaterdag van de markt. Poppenkast op de Pekmarkt! Egon Adel van de Amsterdamse Poppenkast kruipt in de speciale Pekmarkt poppenkast om met Jan Klaassen en Katrijn vrolijke voorstellingen te geven. Ook nodigt hij bevriende poppenkastspelers uit zoals Dennis Holling en Poppenkast Pluim.

FEESTELIJKE OPENING 25 APRIL

13:00 Host Ludique!

13:15 Theater Tique

13:40 Daan Verschraagen (freestyle vocalist)

14:05 Annette Vogel (Singer-songwriter)

14:30  Theater Tique

15:00-16:00 Open mic  (host Ludique)

Open Mic: Voor buurtkoren, straatmuzikanten, rappers, goochelaars en andere performers, Ook culturele organisaties zijn welkom om een voorproefje te geven van hun nieuwe programma. Dichter bij je publiek kom je niet.

 

Wat?  Try-out straatpodium
Hoe? We hebben een podium, microfoon en straatversterker, je hoeft alleen maar in te pluggen.
Waar? Van der Pekstraat (ijzijde van de markt).
Wanneer? Elke zaterdag vanaf 13:00 uur.
Ook meedoen? Straatpodium@pekmarkt.nl   / straatpodium.pekmarkt@gmail.com
Meer infowww.pekmarkt.nl